Starttaa mukaan vaikka heti!

eMotorsport Finlandin virtuaalirallisarjaan ilmoittaudutaan alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. HUOM! Ilmoittautumisen tarvitsee tehdä vain kerran, jolloin olet automaattisesti mukana myös seuraavissa kilpailuissa!

Virtuaalirallisarjoissa alustana käytetään supersuosittua Dirt Rally 2.0 rallipeliä, joka on saatavilla niin PC-tietokoneelle kuin Playstation ja XBox One konsoleille.
>> Hanki peli tästä linkistä.

Ilmoittautuminen on avoinna 24/7 ja voit aloittaa kilpailutoiminnan sarjamme SHAKEDOWN -kisassa välittömästi kun tuomaristo on vastaanottanut ilmoittautumisesi sekä antanut sinulle ohjeistuksen sarjaan liittymisestä.

eMotorsport Finlandin virtuaalirallisarjoihin voit ilmoittautua vapaasti myös silloinkin kun kilpailukausi on jo käynnistynyt.

HUOM HUOM! Ilmoittautumismaksua ei ole vaan sarja on kaikille kilpailijoille ilmainen!

Täytä huolellisesti oheinen ilmoittautumislomake. Saatuasi ilmoittautumisesi, lähetämme sinulle sähköpostilla ohjeet kuinka pääset mukaan!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan – aikaisemmasta kokemuksestasi riippumatta!

Senioriluokkaa varten tämä tieto!
HUOM! Jos sinulla ei ole ko. tunnusta. Käy tekemässä se ensiksi www.dirtrally2.com osoitteessa (login/signup) ja linkitä se Dirt Rally 2.0 pelissä itsellesi.
HUOM! Tuomaristo tarkkailee vauhtiasi kilpailuissa ja omaa oikeuden joko korottaa tai pudottaa kilpatasoasi. Mikäli koet olevasi väärässä ryhmässä, voit tuomaristolta anoa ryhmän vaihtoa.
Sosiaalisen median lisäksi tiedotamme sähköposteitse sarjoihin liittyvistä tilanteista, seuraavista kilpailuista yms. Siten on tärkeää, että annat suostumuksen ja näin olet aina tietoinen kilpailutoiminnasta!
Henkilötietolaki edellyttää, että voimme julkaista nimesi tuloslistoilla kun siihen annat luvan. eMotorsport Finland virtuaalikilpailuja ajetaan aina omalla nimellä.